100x100: bankloos

Voor mijn nieuwe huis ging ik een bank kopen. Online had ik een mooie gezien, maar in de winkel bleek het niet zo makkelijk. De bank betrof een showroommodel, en niet in de juiste kleur.

De bank die ik wilde moest gemaakt. Dat zou tot half februari gaan duren.

Toen gingen ze vragen stellen.

Of ik hoofdsteunen wilde. Verstelbare leuningen. En welke soort stof ik wilde. En welke kleur. Welke pootjes. Op welke hoogte die pootjes moesten. Hout of metaal. Zwart of chroom. En of de bank geïmpregneerd moest worden. Voor hoeveel jaar ik garantie wilde.

Gillend in de mondkap rende ik naar buiten.
Bankloos.

Reacties:

Er is éen reactie:

Wolf schreef op 6 Dec, 2021:

Niet te vertrouwen, die banken.

Schrijf een reactie:

Naam of iets dergelijks:

Uw onverplichte emailadres:

Reactie:

Hoeveel is 6 plus 1?